Please use this identifier to cite or link to this item: https://ninho.inca.gov.br/jspui/handle/123456789/12866
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorInstituto Nacional de Câncer José Alencar Gomes da Silva-
dc.contributor.authorInstituto Nacional de Câncer (Brasil)-
dc.contributor.authorINCA-
dc.date.accessioned2023-02-28T15:27:24Z-
dc.date.available2023-02-28T15:27:24Z-
dc.date.issued2022-09-
dc.identifier.urihttps://ninho.inca.gov.br/jspui/handle/123456789/12866-
dc.publisherINCApt_BR
dc.subjectDieta Saudável/tendênciaspt_BR
dc.subjectDiet, Healthy/trendspt_BR
dc.subjectDieta Saludable/tendenciaspt_BR
dc.subjectExercício Físicopt_BR
dc.subjectExercisept_BR
dc.subjectEjercicio Físicopt_BR
dc.subjectArguelhes, Bruna Pitasipt_BR
dc.subjectIngestão de Alimentospt_BR
dc.subjectEatingpt_BR
dc.subjectIngestión de Alimentospt_BR
dc.subjectPolítica Pública/tendênciaspt_BR
dc.subjectPublic Policy/trendspt_BR
dc.subjectPolítica Pública/tendenciaspt_BR
dc.titleAlimentação balanceada e atividade física promovem ambiente saudávelpt_BR
dc.title.alternativeInforme INCA 423pt_BR
dc.TypeArticlept_BR
Appears in Collections:Informe INCA 423

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Informe-INCA-2022-423-7-Alimentação-balanceada-e.pdf155.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.