Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ninho.inca.gov.br/jspui/handle/123456789/3259
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Quintana, Shirley Borges de Souza | - |
dc.contributor.author | Carvalho, Fabiano Lacerda | - |
dc.contributor.author | Silva, Glória Regina Ferreira da | - |
dc.contributor.author | Campos, Maria Beatriz Teixeira | - |
dc.contributor.author | Maia, Maria Conceição da Silva | - |
dc.contributor.author | Araújo Junior, Mario Lucio Cordeiro | - |
dc.contributor.author | Cruz, Thiago de Souza | - |
dc.contributor.author | Rodrigues, Fabiana Resende | - |
dc.contributor.author | Quintana, Marcel de Souza Borges | - |
dc.date.accessioned | 2021-07-09T19:14:51Z | - |
dc.date.available | 2021-07-09T19:14:51Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://sr-vmlxaph03:8080/jspui/handle/123456789/3259 | - |
dc.publisher | INCA | pt_BR |
dc.title | Avaliação comparativa da qualidade da coloração de Papanicolaou em diferentes tempos de fixação em álcool a 96% | pt_BR |
Appears in Collections: | Pôsteres publicados pela Área de Edição e Produção de Materiais Técnico-científicos |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Poster ARTIGO TEMPO DE COLORAÇÃO versão 22 julho 2018.pdf | 552.18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.