Please use this identifier to cite or link to this item: https://ninho.inca.gov.br/jspui/handle/123456789/3544
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorInstituto Nacional de Câncer José Alencar Gomes da Silva-
dc.contributor.authorInstituto Nacional de Câncer (Brasil)-
dc.contributor.authorINCA-
dc.date.accessioned2021-07-27T18:23:14Z-
dc.date.available2021-07-27T18:23:14Z-
dc.date.issued2019-04-
dc.identifier.urihttp://sr-vmlxaph03:8080/jspui/handle/123456789/3544-
dc.language.isootherpt_BR
dc.publisherINCApt_BR
dc.subjectAlimentos, Dieta e Nutriçãopt_BR
dc.subjectIndústria Alimentíciapt_BR
dc.subjectProgramas e Políticas de Nutrição e Alimentaçãopt_BR
dc.subjectDieta Saudávelpt_BR
dc.titleFAO pede fortalecimento de parcerias para o desenvolvimento sustentável na área alimentar FAO entende que agricultores são centrais nesta decisãopt_BR
dc.title.alternativeNº 03 ABRIL-MAIO/2019pt_BR
dc.TypeArticlept_BR
Appears in Collections:Informativo da Conicq - 2019

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
informativo_da_conicq_no_03_ano_2019_0.pdf223.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.