Please use this identifier to cite or link to this item: https://ninho.inca.gov.br/jspui/handle/123456789/5497
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorInstituto Nacional de Câncer José Alencar Gomes da Silva-
dc.contributor.authorInstituto Nacional de Câncer (Brasil)-
dc.contributor.authorINCA-
dc.date.accessioned2022-03-08T18:01:34Z-
dc.date.available2022-03-08T18:01:34Z-
dc.date.issued2019-06-
dc.identifier.urihttp://sr-vmlxaph03:8080/jspui/handle/123456789/5497-
dc.language.isootherpt_BR
dc.publisherINCApt_BR
dc.subjectDieta Saudávelpt_BR
dc.subjectSegurança Alimentar/legislação e jurisprudênciapt_BR
dc.subjectLegislação sobre Alimentospt_BR
dc.subjectServiço Hospitalar de Nutriçãopt_BR
dc.titleAções priorizam alimentação saudável para equipes e pacientespt_BR
dc.title.alternativeInforme INCA 384pt_BR
dc.TypeArticlept_BR
Appears in Collections:Informe INCA 384

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Informe-INCA-2019-384-8-Acoes-priorizam-alimentacao.pdf225.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.