Please use this identifier to cite or link to this item: https://ninho.inca.gov.br/jspui/handle/123456789/8228
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorInstituto Nacional de Câncer José Alencar Gomes da Silva-
dc.contributor.authorInstituto Nacional de Câncer (Brasil)-
dc.contributor.authorINCA-
dc.date.accessioned2022-06-30T13:09:05Z-
dc.date.available2022-06-30T13:09:05Z-
dc.date.issued2012-04-
dc.identifier.urihttp://sr-vmlxaph03:8080/jspui/handle/123456789/8228-
dc.publisherINCApt_BR
dc.subjectIndústria Alimentíciapt_BR
dc.subjectFood Industrypt_BR
dc.subjectIndustria de Alimentospt_BR
dc.subjectCiências da Nutriçãopt_BR
dc.subjectNutritional Sciencespt_BR
dc.subjectCiencias de la Nutriciónpt_BR
dc.titlePor uma alimentação mais saudávelpt_BR
dc.title.alternativeInforme INCA 299pt_BR
dc.TypeArticlept_BR
Appears in Collections:Informe INCA 299

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Por uma alimentação mais saudável_Informe INCA 299.pdf1.29 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.