Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ninho.inca.gov.br/jspui/handle/123456789/11428
Title: | Integração: ingrediente principal do café da manhã do HC III e CSTO |
Other Titles: | Informe INCA 117 |
Authors: | Instituto Nacional de Câncer José Alencar Gomes da Silva Instituto Nacional de Câncer (Brasil) INCA |
Keywords: | Colaboração Intersetorial Intersectoral Collaboration Colaboración Intersectorial Institutos de Câncer Cancer Care Facilities Instituciones Oncológicas Lisbôa, Cláudia Naylor Lavor, Mariangela Freitas da Silva |
Issue Date: | Feb-2002 |
Publisher: | INCA |
Citation: | INSTITUTO NACIONAL DE CÂNCER (Brasil). Integração: ingrediente principal do café da manhã do HC III e CSTO. Informe INCA, Rio de Janeiro, v. 117, p. 4, fev. 2002. |
Description: | p. 4.: il. p&b. |
URI: | https://ninho.inca.gov.br/jspui/handle/123456789/11428 |
Appears in Collections: | Informe INCA 117 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Informe-INCA-2002-117-4-Integração-Ingrediente-principal.pdf | 77.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.