Please use this identifier to cite or link to this item: https://ninho.inca.gov.br/jspui/handle/123456789/12777
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBrasil. Ministério da Saúde-
dc.contributor.authorSecretaria de Atenção à Saúde-
dc.contributor.authorDepartamento de Atenção Básica-
dc.date.accessioned2023-02-14T18:06:51Z-
dc.date.available2023-02-14T18:06:51Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.isbn978-85-334-2145-5-
dc.identifier.urihttps://ninho.inca.gov.br/jspui/handle/123456789/12777-
dc.description.statementofresponsibilityColaboração - Ana Beatriz Vasconcellos; Ana Carolina Feldenheimer Silva; Ana Maria Cavalcante de Lima; Alberto Jorge da Rocha Silva; Bruna Pitasi Arguelhes; Carla Caratin; Denise Oliveira e Silva; Fernanda Lima Avena; Gisele Ane Bortolini; Helen Altoé Duar Bastos; José Marcos Lelis; Lorena Toledo de Araújo Melo; Luiz Carlos Balcevicz; Marcos Lelis; Maria do Carmo Soares de Freitas; Mariana Carvalho Pinheiro; Mariana Martins Pereira; Mariana Veras; Mônica Rocha Gonçalves; Neide Botrel; Nuno Rodrigo Madeira; Priscila Zaczuk Bassinello; Raquel Braz Assunção Botelho; Verônica Cortez Ginani; Wilton Barbosa Ivopt_BR
dc.subjectPolítica Nutricionalpt_BR
dc.subjectNutrition Policypt_BR
dc.subjectAlimentos, Dieta e Nutriçãopt_BR
dc.subjectDiet Food and Nutritionpt_BR
dc.subjectFrutaspt_BR
dc.subjectFruitpt_BR
dc.subjectVerduraspt_BR
dc.subjectVegetablespt_BR
dc.subjectNutrición, Alimentación y Dieta-
dc.titleAlimentos regionais brasileirospt_BR
dc.TypeBookpt_BR
Appears in Collections:Livros da área Alimentação, Nutrição, Atividade Física e Câncer

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Alimentos_regionais_brasileiros_2ed 2015.pdf30.17 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.