Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ninho.inca.gov.br/jspui/handle/123456789/12777| Title: | Alimentos regionais brasileiros |
| Authors: | Brasil. Ministério da Saúde Secretaria de Atenção à Saúde Departamento de Atenção Básica |
| Keywords: | Política Nutricional Nutrition Policy Alimentos, Dieta e Nutrição Diet Food and Nutrition Frutas Fruit Verduras Vegetables Nutrición, Alimentación y Dieta |
| Issue Date: | 2015 |
| URI: | https://ninho.inca.gov.br/jspui/handle/123456789/12777 |
| ISBN: | 978-85-334-2145-5 |
| Appears in Collections: | Livros da área Alimentação, Nutrição, Atividade Física e Câncer |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Alimentos_regionais_brasileiros_2ed 2015.pdf | 30.17 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
