Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ninho.inca.gov.br/jspui/handle/123456789/5497
Title: | Ações priorizam alimentação saudável para equipes e pacientes |
Other Titles: | Informe INCA 384 |
Authors: | Instituto Nacional de Câncer José Alencar Gomes da Silva Instituto Nacional de Câncer (Brasil) INCA |
Keywords: | Dieta Saudável Segurança Alimentar/legislação e jurisprudência Legislação sobre Alimentos Serviço Hospitalar de Nutrição |
Issue Date: | Jun-2019 |
Publisher: | INCA |
URI: | http://sr-vmlxaph03:8080/jspui/handle/123456789/5497 |
Appears in Collections: | Informe INCA 384 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Informe-INCA-2019-384-8-Acoes-priorizam-alimentacao.pdf | 225.23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.